Bief teriyaki met noedels

  • 200 gram rosbief of bieflapjes
  • 125 gram woknoedels (halve pak)
  • 1 rode paprika
  • 1 kleine ui
  • 250 gram champignons
  • 1 of 2 bosuitjes
  • 150 ml Teriyakisaus uit een flesje of zie TeriYaki saus
  • 2 eetlepels sesamolie
  • sesamzaad
  • peper
  • zout

Info: ca 25-30 minuten. 2 ? <500 pp

Voorbereiding.
Kook de noedels in ca 4 minuten gaar en spoel ze met koud water goed af. Zet ze apart.
Snijd de (ros)bief in dunne reepjes en bestrooi ze met peper en zout.
Snijd de paprika ook in dunne reepjes.
Snijd de ui in redelijke stukken.
Snijd de champignons in redelijke stukken (half of kwarten. afhankelijk van de grootte).
Snijd de bosui in ringetjes.

Bereiding.
Bak in de wok de vleesreepjes in de sesamolie op groot vuur in 1 of 2 minuutjes aan.
Doe dan de champignons, de ui en paprika erbij, roer goed om en bak het nog ca 5 minuutjes mee.
Zet dan het vuur klein en voeg de noedels en een groot deel van de teriyakisaus toe.
Laat alles goed warm worden en schep regelmatig om.
Voeg dan de rest van de teriyakisaus toe en roer goed om.
Schep het gerecht op de borden en garneer met de bosui en wat sesamzaadjes.

Eet smakelijk